Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010-11


Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ-3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ
ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010-11.

Η μέχρι τώρα δράση του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Κηφισιάς συνίσταται στα παρακάτω:

Για τους μαθητές/τριες
  • Συνδιοργάνωση με το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής με θέατρο και μουσική ( Πέμπτη 23/12/2010).
  • Κοπή βασιλόπιτας σε κάθε ένα από τα 11 τμήματα του Λυκείου (Δευτέρα 17/1/2011).
  • Προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 14/2/2011 και ώρα 12:00, ΔΙΑΛΕΞΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Το κάπνισμα και οι επιπτώσεις του στην υγεία. Τι πρέπει να κάνουμε για να παραμείνουμε υγιείς”. Εισηγητής: Φραγκιαδάκης Χάρης (Καρδιολόγος) σε συνεργασία με το Eλληνικό Ιδρυμα Καρδιολογίας.

Για τους γονείς:
  • ΔΙΑΛΕΞΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ :‘’Ο ρόλος των γονέων στις επαγγελματικές αναζητήσεις των παιδιών ‘’Εισηγήτρια : Μαρία Γεωργαλά, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας-GCDF Msc Επικοινωνίας & Πληροφορίας (Δευτέρα, 19/1/2011 ).
  • 2ωρο βιωματικό εργαστήριο για γονείς με θέμα: ”Εξαρτήσεις - εφηβεία και ο ρόλος του γονιού’’. Το Βιωματικό Εργαστήρι υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς «ΠΡΟΝΟΗ» με τον συντονισμό της κ. Αρχοντούλας Αναστασοπούλου – Αλεξάκη, (Κοινωνική Λειτουργός Επιστημονικό Στέλεχος). (Δευτέρα, 7/2/2011 ).

Για το Λύκειο

Διαρκής συνεργασία με τη Διευθύντρια κα Δωροπούλου, για θέματα οικονομικά, ασφάλειας και ελλείψεων της υλικοτεχνικής υποδομής που αφορούν τρέχουσες και πάγιες ανάγκες του σχολείου και
  • Συνάντηση με το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Χιωτάκη ( Δευτέρα 13/12/10).
  • Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Ξυπολητά (Δευτέρα 6/12/10).
  • Επιστολή προς το Δήμαρχο Κηφισιάς, τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και το Υπουργείο Παιδείας  (8/2/2011), 
για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις μας, οι οποίες συνεχίζονται αλλά και για προτάσεις και ιδέες σχετικά με αυτές, μπορείτε να απευθυνθείτε στο blog του Συλλόγου μας: sygo3lyki.blogspot.com και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: sygo3lyki@gmail.com.
Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη του Συλλόγου να πλαισιώσουν τις δράσεις του Συλλόγου, να τις ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους και με την οικονομική συνδρομή τους.

Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου